Bara en vecka kvar till allvaret.

Japp då var det bara en vecka kvar til högskolan börjar, usch är jätte nervös. Men först på onsdag så är det ju flytt dags Känns lite roligare. Jag är verkligen sjukt nervös för att börja på högskolan det känns som att det kommer bli så jobbigt, och massa plugg, men man får bara kämpa på.

Nu ska jag kolla på en film, The wizzard of gore, hoppas att den är bra, sen ska jag sova.

Ohh nej kom just på att imån ska jag ju till doktorn, mindre trevligt :(

Godnatt


Lördagkväll med storasystern ♥

Igår var min syster Cicci här på besök, det var kul. Vi fixade hennes blogg lagade god mat, så sminkade jag henne och tog fina bilder på henne. Vi testade oxå massa kläder, bara massa tjej saker typ :P
Hon får ju komma och hälsa på mig sen när jag flyttat, som hela min andra familj också ska göra :)

http://ciccisc.blogg.se

Här är en av bilderna vi tog, är vi lika?




Min Lägenhet

Jag och pappa var i göteborg i onsdags och hämtade nycklarna till min lägenhet och fixade lite. Jag försökte själv att bygga ihop en bokhylla när pappa var och hälsade på farmor men det gick inte så bra. Jag gjorde exakt som det stod men det gck lixom inte att göra som dem beskrev och absolut inte om man man själv. Man skulle lixom vara tvungen att lyfta upp hela bokhyllan en bit och den var skit tung plus att allt bara ramlade isär när man lyte den minsta lilla. Så när pappa kom tillbaka så fick vi plocka isär allt som jag hade gjort och göra om det på ett annat sätt, jobbigt. Jaja vi fick ju ihop den ialla fall.
Vi får oxå gratis internet och gratis gym vilket är skit bra, gymmet har oxå öppet till kl 12 på natten vilket är toppen för oss nattmänniskor :p

Här är lite bilder på min lägenhet före. Lägger in bilder sen när den är färdig oxå.
Men den är ju dock inte så stor 25 kvm2. Men väldigt mysig. :D



Några bilder på min fina hel-kaklade toalett svart och vitt kakel, jätte snyggt.

Några av mina tatueringar. ♥


Detta är då tre av mina tatueringar har 2 till, den med texten står det what goes around comes around, Det var min andre tatueringar. Den i mitten är då ett kors som alla kanske ser, men den måste fyllas i lite. Och döskallen är den jag gjorde senast nu i juli bara, det var nog den som kändes mest, skit gullig :) Har några mer inplanerade b.la, ett ankare på foten.
Dem andra tatueringarna som jag har som inte är med här är en fladdermus på skuldran och en ros med lite snirklar i svanken.




Moving... Från liten By till Storstad....


Japp snart dax att flytta, til Göteborg sveriges bästa stad, Kom in på Göteborgs universitet Lärarprogrammet så jag börjar nu den 1 sept, jäkligt nervöst. Det kommer bli så svårt och massa att göra i skolan, mycket plugg.
Sen är det 2 andra saker med, jag är värsta hemma människan, älskar att vara hemma med familjen och pojken och bara mysa. Men som alla kanske vet så bor ju Fredrik i Gbg nu så han har jag ju iallafall där.
Men sen den tredje grejen är att jag nu bor mitt ute på landet det bor typ 140 pers här (i Göteborg 495 546 pers) och är typ 26 hektar, en liten tiny by. Flytta härifrån som jag bott i 19 av mina 21år. Dem första två åren bodde jag ju i gbg så jag är ju ioch försig född till Göteborgare :P
Men det kommer bli så stor förändning, lixom ljud hela tiden och massa folk överallt. Jaja men får väl hoppas att allt går bra.



RSS 2.0